Algemeen

Bakker Logistiek breidt Directieteam uit

De wereld van een logistieke dienstverlener is continu aan veranderingen onderhevig. Het afgelopen jaar heeft aangetoond dat we als Bakker Logistiek een belangrijk onderdeel zijn van de vitale sector. In een markt die vraagt om flexibiliteit, digitalisering, hoge betrouwbaarheid, sterke verbindingen in de keten en een veilige en duurzame werkwijze ontwikkelt Bakker Logistiek zich op alle fronten.

Ten behoeve van de verdere ontwikkeling en groei van Bakker Logistiek wordt het huidige directieteam, bestaande uit Toon Verhoeven (CEO), Erik Ros (COO) en Clemens Groot Koerkamp (CFO), met ingang van 1 januari 2021 uitgebreid met een nieuw directielid. Met de uitbreiding van het Directieteam zal Bakker Logistiek de ontwikkelingen en verdere uitvoering van de strategie kunnen versnellen.

Per 1 januari 2021 vervult Frits Schaafsma de rol van Operationeel Directeur (COO) bij Bakker Logistiek. In deze rol krijgt Frits de verantwoording over alle Warehouse en Transport activiteiten alsmede de afdelingen Facility Management en SHEQ. Frits is een ervaren supply chain professional en al ruim 25 jaar actief binnen de FMCG branche en retail, waar hij diverse functies bij onder andere Procter&Gamble, Danone, Unilever, Friesland Campina en Carrefour heeft vervuld.

Eveneens per 1 januari 2021 zal Erik Ros de functie invullen van Commercieel Directeur (CCO) waarbij hij zich zal richten op de commerciële en HR gerelateerde zaken van Bakker Logistiek . Erik vervult deze functie sinds 1 januari 2019 in combinatie met de functie van Operationeel Directeur.

De uitbreiding van het directieteam is een volgende stap in de toekomstbestendige, succesvolle groei van onze organisatie. We willen onze rol als betrouwbare supply chain partner voor nu en in de toekomst op deze wijze verder versterken.

Directie Bakker Logistiek

Nog niet uitgelezen?

Bekijk ook eens

20 mei 2021

2e Lean & Green Star voor Bakker Logistiek

Lees meer

15 april 2021

Bakker Logistiek gehackt (update)

Lees meer

9 april 2021

Bakker Logistiek gehackt

Lees meer

28 januari 2021

Bakker Groep doneert aan Het vergeten Kind

Lees meer

29 juni 2020

1e Lean and Green star

Lees meer

Klaar om samen te werken?