VAL / Services

Bij Bakker Logistiek streven wij ernaar een even betrouwbare als servicegerichte en proactieve partner te zijn. En dat betekent dat we verder gaan dan het leveren van transport en warehousing alleen. Dit zijn onze Value Added Logistics (VAL).

In-, om- en verpakken

Naast het inpakken van (losse) producten kunnen we deze ook in-house ompakken. Dit is bijvoorbeeld gewenst wanneer er sprake is van een promotionele actie, waarbij er twee producten in één verpakking moeten komen. Óf juist omgepakt naar enkele verpakkingen. Wij regelen het.

Sealen

Wanneer goederen als losse dozen aangeboden worden kunnen wij deze per pallet bundelen en sealen. Dit is vaak een wens van opdrachtgevers met het oog op het efficiënter distribueren en eenvoudiger opslaan van de foodproducten.

Labelen en stickeren

Soms zijn (inkomende) producten en goederen nog niet direct klaar om bij de eindgebruiker afgeleverd te worden. Wij voorzien deze in onze warehouses graag van de juiste labels en stickers zodat het transport en logistieke proces geen onnodige vertraging oploopt.

De cijfers achter ons verhaal

Optimale VAL / Services condities

Vestigingen
Palletplaatsen
Mensen
Wagens

VAL op maat

Onze missie: Food availability

Wat we nog meer doen

Bekijk ook onze andere logistieke diensten

Transport

Bekijk dienst

Warehousing

Bekijk dienst

Crossdocking

Bekijk dienst

Klaar om samen te werken?