Veiligheid

Naast het leveren van kwaliteit en de focus op duurzaamheid, is veiligheid een belangrijk thema bij Bakker Logistiek. Veiligheid begint met het motto ‘ik werk veilig of ik werk niet’. Maar bij Bakker gaat veiligheid verder dan veiligheidsregels- en maatregelen alleen. Veiligheid gaat ook over de mate waarin iedereen zich bij Bakker op zijn of haar plek voelt en alle ruimte ervaart om zichzelf te zijn. Met het Bakker Vitaal programma geven wij invulling aan beide vormen van veiligheid.

Fit vooruit

Veiligheidsregels- en maatregelen

Op je plek

Bakker Vitaal

De inzet van vitale medewerkers is essentieel voor het slagen van een duurzame bedrijfsvoering. En omgekeerd is de inzet van het bedrijf essentieel voor die duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Dat vereist aandacht voor veiligheid en fysiek welzijn. Behalve veiligheidsregels- en maatregelen faciliteren we onder andere bedrijfsmassages, een fietsplan en goede gesprekken als je even niet lekker in je vel zit. Maar ook zaken als het stimuleren van doorgroeien binnen het bedrijf en het aanbieden van opleidingen en cursussen dragen hieraan bij.

Veiligheid in de praktijk

Vertrouwd en veilig vooruit

Het vak van chauffeur is niet alleen qua concentratie veeleisend; daarnaast vraagt het leveren van rolcontainers en pallets aan diverse winkels om zorgvuldig handelen met aandacht voor de fysieke belasting van de medewerkers. Iedere chauffeur zal dus bewust moeten werken aan de wijze van tillen, trekken en duwen om te voorkomen dat de fysieke belasting leidt tot problemen. Chauffeurswerk kan fysiek uitdagend zijn en de onregelmatige werktijden kunnen een belasting vormen. In overleg zorgen we voor aanpassingen in het werk, zodat iedereen gezond op weg is en blijft.

Warehouse

Veilig op de vorkheftruck

Klaar om samen te werken?