Transport

Als logistieke partner vervult Bakker Logistiek met distributie op maat een belangrijke positie in de supply chain binnen de food sector. Wij bevinden ons als schakel tussen producent en warehouse, tussen warehouse en distributiecentrum, én tussen het distributiecentrum en de winkel van de retailer.

Distributie in de Benelux en Europa

Geconditioneerd transport

Met het leveren van geconditioneerd (inter)nationaal transport op maat garanderen wij dat uw producten tegen optimale condities vervoerd en geleverd worden. Doordat wij de temperatuur continu reguleren, profiteert u van een constante kwaliteit.

Gekoeld transport

Doordat onze vloot en warehouses uitgerust zijn met geavanceerde en IFS-gecertificeerde koelingstechnieken, verzorgen wij een constante temperatuur van uw gekoelde producten in de hele logistieke keten. Van de producent, naar opslag en van opslag naar de retailer.

Ambient transport

Met ambient transport op maat leveren wij uw producten, ongeacht weersinvloeden, tegen optimale condities. Dankzij de hoogwaardige isolatie van de isotherem boxtrailers zijn uw producten zelfs optimaal beschermd tegen zowel vrieskou als extreme hitte.

Full Truck Logistics, groupage of exclusief transport

De cijfers achter ons verhaal

Optimale transport condities

Vestigingen
Palletplaatsen
Mensen
Wagens

Logistiek op maat

Om de klant maximaal te ontzorgen verzorgen wij het volledige logistieke proces, inclusief de afstemming met ketenpartners. Bij Bakker Logistiek combineren we zo het beste van twee werelden: groot genoeg voor complete, professionele dienstverlening en klein genoeg om dicht bij onze klanten te staan. Want door continu met opdrachtgevers en samenwerkingspartners te blijven schakelen en ideeën over verbeteringen uit te wisselen, faciliteren we keer op keer een even gestroomlijnd als efficiënt logistiek proces op maat.

Onze missie: Food availability

Wat we nog meer doen

Bekijk ook onze andere logistieke diensten

Warehousing

Bekijk dienst

Crossdocking

Bekijk dienst

VAL / Services

Bekijk dienst

Klaar om samen te werken?