Crossdocking

Ook voor crossdocking zijn wij uw betrouwbare en oplossingsgerichte distributiepartner. Samen geven we op een flexibele en efficiënte manier vorm aan uw logistieke uitdaging.

Overslag op maat

Onder crossdocking verstaan wij het logistieke proces waarbij uw goederen zonder tussentijdse opslag van het ene op het andere transport wordt gezet; waarbij verschillende stromen gebundeld worden. Ook wel overslag genoemd. Door dit op maat te verzorgen profiteert u van minimale transporttijden en maximale efficiëntie.

Timing is alles, alles is timing

Op basis van ruim 100 jaar expertise weten wij wat er gevraagd wordt om precies op het juiste moment de juiste handelingen te verrichten binnen het logistieke proces. Die optimale timing van binnenkomende en uitgaande goederen maken wij dankzij onze mensen en machines mogelijk.

Minimale doorlooptijden

Met crossdocking van Bakker Logistiek zorg je ervoor dat jouw producten niet onnodig stilstaan, en dat betekent aan het einde van de rit kortere doorlooptijden en dus kostenbesparingen. Want ook, of misschien wel juíst, in de wereld van logistiek is tijd geld.

De cijfers achter ons verhaal

Optimale crossdocking condities

Vestigingen
Palletplaatsen
Mensen
Wagens

Onze missie: Food availability

Optimale crossdocking condities

Bij Bakker Logistiek beschikken wij, verdeeld over verschillende, strategisch gelegen locaties over ruim 8.500 m² aan capaciteit voor crossdock activiteiten op maat. Als gespecialiseerde partner voor logistiek in de foodsector en lid van het European Food Network (EFN), zijn onze warehouses geoptimaliseerd voor de op- en overslag van geconditioneerde en gekoelde producten voor Nederland en richting de rest van Europa.

Mens en werk

Wat we nog meer doen

Bekijk ook onze andere logistieke diensten

Transport

Bekijk dienst

Warehousing

Bekijk dienst

VAL / Services

Bekijk dienst

Klaar om samen te werken?