Warehousing

Op een drietal locaties verdeeld over de as van Nederland (Tilburg, Zeewolde, Heerenveen) beschikken we over eigen warehouses met een capaciteit van meer dan 222.000 palletplaatsen en ruim 300.000 m² voor de opslag van droge, geconditioneerde en gekoelde foodproducten.

Voedselveilige opslag

Multi-client warehousing

Met onze Multi-client warehousing verzorgen wij logistieke dienstverlening voor meerdere klanten tegelijk. Hierdoor kunnen wij met behulp van crossdocking de juiste producten van de producent zo snel en efficiënt mogelijk bij de retailer krijgen doordat we ritten en routes met elkaar combineren.

Shared warehousing

Met Shared Warehousing brengt Bakker Logistiek twee werelden samen: die van de producent en die van de retailer. Door de inzet van onze medewerkers te combineren met data, automatisering en robotisering maken we logistieke processen zo efficiënt mogelijk voor alle betrokken partijen in de keten.

Dedicated warehousing

Daarnaast bestaat er bij Bakker Logistiek de mogelijkheid om van Dedicated warehousing gebruik te maken. Ook hier vindt de orderpicking net zoals bij Shared warehousing op winkelniveau plaats, maar is er een zogeheten Dedicated Serviceteam (demand planning) puur voor één opdrachtgever actief op een landelijk distributiecentrum.

Geconditioneerde in-, uit- en opslag op maat

Onze missie: Food availability

Wat we nog meer doen

Bekijk ook onze andere logistieke diensten

Transport

Bekijk dienst

Crossdocking

Bekijk dienst

VAL / Services

Bekijk dienst

Klaar om samen te werken?