Chauffeur Benelux

Fulltime Zeewolde 08-05-2018 14:52 Reageren

Onze organisatie

Als specialist in transport en warehousing in de foodsector behoort Bakker Logistiek tot de grootste logistiek dienstverleners in de Benelux. Vanuit vestigingen in heel Nederland en met een vloot van meer dan 600 vrachtwagens zorgt Bakker Logistiek ervoor dat supermarkten, grootwinkelbedrijven en retailketens dagelijks de juiste producten onder de juiste omstandigheden ontvangen.

De kracht van Bakker Logistiek zit in kennis, ervaring en betrouwbaarheid. Met als basis onze medewerkers, systemen en faciliteiten is Bakker Logistiek dagelijks actief om in de Benelux onze opdrachtgevers van dienst te zijn.

Wil jij graag deel uitmaken van het succes van Bakker Logistiek? Dat kan! Wij zijn op zoek naar enthousiaste chauffeurs (fulltime of parttime) voor onderstaande vestiging:

• Zeewolde

De functie

Als chauffeur bij Bakker Logistiek heb je een uitdagende baan met veel afwisseling. Dagelijks worden vanuit de vestigingen van Bakker Logistiek ritten gemaakt naar diverse locaties binnen de gehele Benelux. Het gaat hierbij om vervoer van zowel gekoelde als geconditioneerde producten.

Dagelijks zorg jij voor de levering van goederen aan onze klanten, op tijd en volgens afspraak. Enthousiasme en stiptheid zijn hierbij erg belangrijk. Op de weg en bij de klant ben jij namelijk hét visitekaartje van Bakker Logistiek.

Wat verwachten we van jou?

• Je beschikt over Rijbewijs CE en Code 95;
• Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift;
• Je bent sociaal, representatief en klantvriendelijk;
• Je kunt zelfstandig werken en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
• Een flexibele inzetbaarheid is een pré.

Wij bieden

Werken bij Bakker Logistiek brengt leuke voordelen met zich mee. Zo kom je rechtstreeks bij ons in dienst, heb je uitzicht op een vast dienstverband en krijg jij je loon elke maand op tijd uitbetaald. Daarnaast kom je terecht in een organisatie met een prettige, informele werksfeer met korte communicatielijnen.

Naast bovenstaande bieden wij ook flink wat secundaire arbeidsvoorwaarden, welke leuke voordelen met zich meebrengen. Wat dacht je van ons fietsplan, waarmee je een nieuwe fiets kan aanschaffen mét een bijkomend belastingvoordeel? Of van onze collectieve zorgverzekeringen bij diverse verzekeraars, waar niet alleen jij maar je hele gezin voordeel van heeft? En niet te vergeten het uitruilen van reiskosten, kortingen bij Euromaster en de SuperTank enzovoort.

Meer weten?

Voor vragen over de functie en/of de procedure kun je contact opnemen met Jelmer Klaui via 088-1018006 of met Karin Blaauw via 088-1018002. Ben jij de chauffeur die wij zoeken? Stuur dan direct jouw motivatie en cv door middel van de knop 'reageren' in deze vacature.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Overige vacatures