Assistent Transportplanner

Fulltime Zeewolde 25-10-2021 13:30 Reageren

Onze organisatie

Bakker Logistiek is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in transport en warehousing van food en aanverwante producten. In Nederland zijn wij één van de grootste logistieke dienstverlener op het gebied van geconditioneerde en gekoelde producten. Met ruim 1500 medewerkers, verspreid over verschillende vestigingen door heel Nederland, wordt er dagelijks hard gewerkt om ervoor te zorgen dat supermarkten, grootwinkelbedrijven en retail ketens de juiste producten onder de juiste omstandigheden ontvangen.

De functie

Als assistent transportplanner bij Bakker Logistiek vorm je een onmisbare schakel tussen onze operatie en onze groep chauffeurs. Samen met vier collega planners vorm je het hart van onze aansturende transportoperatie en hét aanspreekpunt voor ruim 200 van onze chauffeurs die in Nederland onderweg zijn.

Dagelijks zorg je er voor dat onze chauffeurs bij je terecht kunnen met al hun vragen, van ritvragen tot algemene vragen. Via de boordcomputer en de telefoon onderhoud je contact met onze chauffeurs, waarbij je ze adviseert en oplossingen aandraagt bij het ontstaan van onverwachte situaties onderweg, maar spreek je ze ook aan op hun dagelijkse functioneren. Daarnaast bewaak je de voortgang van de ritten op tijdigheid en bij dreigende vertragingen stuur je bij waar nodig is.

Je krijgt in deze functie de verantwoordelijkheid over je eigen groep chauffeurs, van in totaal 40 collega’s. Je hebt flexibele werktijden die liggen tussen 06:00 en 19:00 uur met standplaats Zeewolde.

Wat verwachten we van jou?

 • Mbo+ werk- en denkniveau;
 • Sterke communicatieve vaardigheden;
 • Je denkt in oplossingen en weet goed overzicht te bewaren;
 • Je kan goed omgaan met computers en maakt je nieuwe software snel eigen;
 • Je beheerst de Nederlandse en de Engelse taal goed in woord en geschrift.

Wij bieden

Werken bij Bakker Logistiek brengt leuke voordelen met zich mee. Je komt terecht in een organisatie met een prettige, informele werksfeer met korte communicatielijnen. Daarnaast kan je rekenen op het volgende:

 • Een leuke, veelzijdige baan bij één van de grootste logistieke dienstverleners van Nederland.
 • Een marktconform salaris, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • Ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een reiskostenvergoeding, pensioenregeling, het Bakker-fietsplan en meer.

Meer weten?

Ben jij de assistent transportplanner die wij zoeken? Dan willen we jou graag leren kennen.

 • Stuur direct jouw motivatie en cv door middel van de knop ‘reageren’ in deze vacature of;
 • Mail je cv naar solliciteren@bakker-logistiek.nl.
Voor vragen over de functie, de procedure of over Bakker Logistiek kun je contact opnemen met onze recruiter op 088-1018006.

Bakker Logistiek verzorgt zelf de wervingsprocedure voor deze vacature. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld en hierop wordt niet gereageerd.

Overige vacatures