Chauffeur Internationaal

Fulltime Zeewolde 25-10-2021 13:19 Reageren

Onze organisatie

Bakker Logistiek is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in transport en opslag van food en aanverwante producten. Met ruim 1500 medewerkers en meer dan 400 vrachtwagens, verspreid over verschillende vestigingen door heel Nederland, wordt er dagelijks hard gewerkt om ervoor te zorgen dat supermarkten, grootwinkelbedrijven en retail ketens de juiste producten onder de juiste omstandigheden ontvangen.

De functie

Als chauffeur internationaal bij Bakker Logistiek heb je een mooie baan met veel afwisseling. Vanuit de vestigingen van Bakker Logistiek worden wekelijks ritten gemaakt naar diverse locaties binnen de gehele Benelux, Duitsland en het noorden van Frankrijk. Daarbij vervoer je gekoelde en geconditioneerde producten op pallets.

Je vertrek- en aankomstdagen kunnen per week variëren. Deze liggen niet alleen op doordeweekse dagen, maar kunnen ook op zaterdag of zondag vallen. Ook wordt er gewerkt met een rooster waarin je eens in de acht weken het hele weekend weg bent. Dit rooster wordt ruimschoots van tevoren kenbaar gemaakt, waardoor je altijd weet waar je aan toe bent.

Je bent verantwoordelijk voor de levering van goederen aan onze klanten, op tijd en volgens afspraak. Enthousiasme en stiptheid zijn hierbij erg belangrijk. Op de weg en bij de klant ben jij namelijk hét visitekaartje van Bakker Logistiek.

Wat verwachten we van jou?

  • Rijbewijs CE en geldige Code 95;
  • Een flexibele instelling;
  • Je beheerst de Nederlandse taal en de Engelse taal goed in woord en geschrift.

Wij bieden

Werken bij Bakker Logistiek brengt leuke voordelen met zich mee. Zo komt je rechtstreeks bij ons in dienst, heb je uitzicht op een vast dienstverband en krijg jij je loon elke maand op tijd uitbetaald. Verder kan je als Bakker chauffeur rekenen op:

  • Een stabiele baan bij één van de grootste logistieke dienstverleners van Nederland;
  • Een bruto maandsalaris van maximaal €2.764,37,- bij een 40-urige werkweek;
  • Toeslagen voor werken in de nacht en in het weekend;
  • Een reiskostenvergoeding op basis van de afstand tot het werk;
  • Mooie secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, het Bakker-    fietsplan en een persoonlijk keuze budget (PKB);
  • Jaarlijkse bijscholing van Code 95, georganiseerd door Bakker. En de factuur? Die betalen wij ook!

Meer weten?

Ben jij de chauffeur die wij zoeken? Dan leren we je graag kennen! Stuur direct jouw cv door middel van de knop 'reageren' in deze vacature of naar solliciteren@bakker-logistiek.nl.

Voor vragen over de functie, de procedure, over Bakker Logistiek of andere vragen kan je contact opnemen met onze recruiter via 088-1018006.

Overige vacatures