Organisatie

Bij Bakker Logistiek staat samenwerking en duurzaamheid centraal!

Bakker Logistiek is gespecialiseerd in transport en warehousing van food en aanverwante producten. In Nederland zijn we één van de grootste logistieke dienstverleners op het gebied van geconditioneerde en gekoelde producten met als belangrijkste elementen: betrouwbare, transparante logistieke processen en samenwerking met partners in de logistieke keten.

De Bakker Groep heeft ruim 1850 medewerkers in 10 vestigingen verspreid over heel Nederland en België. Bakker Logistiek vormt samen met Bakker Bedrijfswagens en Bakker Vastgoed, de Bakker Groep. Het hoofdkantoor van de Bakker Groep staat in Zeewolde. Bakker Logistiek opereert vanuit vestigingen in Zeewolde, Nijkerk, Heerenveen, Gieten, Deventer en Tilburg.

Een ondernemende houding en flexibiliteit typeren onze organisatie. We hebben loyale medewerkers die hun vak verstaan. Met ondersteunende (ICT-)systemen en opleidingen versterken we hun vakmanschap. We willen dat medewerkers hun talenten verder kunnen ontplooien, voor hun persoonlijke groei en voor de verdere ontwikkeling van onze onderneming.

We bieden het beste van twee werelden: we zijn groot genoeg voor complete, professionele dienstverlening en klein genoeg om dicht bij onze klanten te staan. Dit vormt het stevige fundament voor onze samenwerking in duurzame logistieke netwerken.
 

Kernwaarden voor ons handelen zijn:  

  • Leidend
  • Bewust
  • Ondernemend
  • Constructief
  • Duurzaam