nieuws-item-header

CHAUFFEURS GEZOCHT OOK PARTTIME!

CHAUFFEURS GEZOCHT OOK PARTTIME!

Wij zoeken chauffeurs!

Het gaat goed met de logistiek in Nederland: het Nederlands goederenvervoer zit in de lift. Ook wij merken dit in onze werkzaamheden, en daarom zijn we op zoek naar chauffeurs winkeldistributie voor onze locaties in Deventer en Tilburg.

Als chauffeur winkeldistributie zorg jij dagelijks voor de levering van goederen aan onze klanten.     Op tijd en volgens afspraak. Daarbij vervoer je voornamelijk rolcontainers en pallets, zowel gekoeld als geconditioneerd.  Op de weg en bij de klant ben jij hét visitekaartje van onze organisatie.

Werken bij Bakker Logistiek brengt leuke voordelen met zich mee. Zo kom je rechtstreeks bij ons in dienst, heb je uitzicht op een vast dienstverband en krijg jij je loon elke maand op tijd uitbetaald. Daarnaast kom je terecht in een organisatie met een prettige, informele werksfeer met korte communicatielijnen. Goed geregeld toch?

Naast bovenstaande bieden wij ook flink wat secundaire arbeidsvoorwaarden, welke leuke voordelen met zich meebrengen. Wat dacht je van ons fietsplan, waarmee je een nieuwe fiets kan aanschaffen mét een bijkomend belastingvoordeel? Of van onze collectieve zorgverzekeringen bij diverse verzekeraars, waar niet alleen jij maar je hele gezin voordeel van heeft? E n niet te vergeten het uitruilen van reiskosten,  kortingen bij Euromaster en de SuperTank enzovoort.   

Wil jij ook ambassadeur worden van de Bakker Logistiek Groep? En ben je enthousiast, klantgericht, en weet je van aanpakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! We zoeken zowel fulltime als parttime chauffeurs – al is het voor 1 of 2 dagen: alles is mogelijk!

Hebben we je interesse gewekt? Dan horen we graag van je. Solliciteer direct door een bericht met je CV te sturen naar solliciteren@bakker-logistiek.nl.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met de afdeling HR via 088-101 8006 of neem een kijkje op onze vacature pagina.