Nieuws

Opleiding vrachtwagenchauffeur bij Bakker Logistiek in Deventer

Opleiding vrachtwagenchauffeur bij Bakker Logistiek in Deventer

Chauffeur worden kan iedereen; man of vrouw, jong of oud en van iedere afkomst! Als chauffeur in opleiding bij Bakker Logistiek word je direct opgeleid tot vrachtwagenchauffeur CE. Zodra je het opleidingstraject met goed gevolg hebt afgerond mag jij je chauffeur bij Bakker Logistiek noemen. Vanaf dat moment ga je met een trekker-oplegger combinatie de weg op voor de bevoorrading van COOP winkels!

De opleiding tot vrachtwagenchauffeur vereist motivatie, doorzettingsvermogen en enthousiasme. Je bent namelijk enkele maanden in de weer met zowel theorie- als praktijkexamens. Wij begeleiden je bij elke stap van het proces. 

Op 5 februari 2019 vindt er een kennismakingsavond plaats bij Bakker Logistiek te Deventer. Tijdens deze avond krijg je vanuit Start People, Bakker Logistiek en onze rij-opleiders meer informatie over het gehele traject. Ook is er die avond een simulator en een bakwagen aanwezig zodat je vast kan "proeven" aan het vak van vrachtwagenchauffeur. Ben je geïnteresseerd, maar kan je er deze avond niet bij zijn? Geen probleem! We komen graag met je in contact om jouw mogelijkheden te bespreken. 

Wat bieden we je? 

 • Een volledig verzorgde opleiding tot chauffeur CE incl. code 95
 • Jij betaald slechts 15%, na afronding van de opleiding
 • Baangarantie: jaarcontract voor minimaal 32 uur per week
 • Persoonlijke begeleiding gedurende je opleiding
 • Salaris tussen €12,14 ~ €15,36 bruto per uur (excl. toeslagen)
 • Direct een baan bij Bakker Logistiek 

Wat vragen we van jou?

 • Je bent minimaal 1 jaar in het bezit van rijbewijs B
 • Je bent in het bezit van eigen vervoer
 • Je bent minimaal 1x per 2 weken beschikbaar op zaterdag
 • Je hebt je verdiept in de transportbranche
 • Na het afronden van je opleiding ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar

Zien we jou op 5 februari?

Meld je dan nu aan en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op.
Wil je eerst meer informatie? Neem contact op met Elize Kamp van Start People op 038-4673280.

CHAUFFEURS GEZOCHT OOK PARTTIME!

CHAUFFEURS GEZOCHT OOK PARTTIME!

Wij zoeken chauffeurs!

Het gaat goed met de logistiek in Nederland: het Nederlands goederenvervoer zit in de lift. Ook wij merken dit in onze werkzaamheden, en daarom zijn we op zoek naar chauffeurs winkeldistributie voor onze locaties in Deventer en Tilburg.

Als chauffeur winkeldistributie zorg jij dagelijks voor de levering van goederen aan onze klanten.     Op tijd en volgens afspraak. Daarbij vervoer je voornamelijk rolcontainers en pallets, zowel gekoeld als geconditioneerd.  Op de weg en bij de klant ben jij hét visitekaartje van onze organisatie.

Werken bij Bakker Logistiek brengt leuke voordelen met zich mee. Zo kom je rechtstreeks bij ons in dienst, heb je uitzicht op een vast dienstverband en krijg jij je loon elke maand op tijd uitbetaald. Daarnaast kom je terecht in een organisatie met een prettige, informele werksfeer met korte communicatielijnen. Goed geregeld toch?

Naast bovenstaande bieden wij ook flink wat secundaire arbeidsvoorwaarden, welke leuke voordelen met zich meebrengen. Wat dacht je van ons fietsplan, waarmee je een nieuwe fiets kan aanschaffen mét een bijkomend belastingvoordeel? Of van onze collectieve zorgverzekeringen bij diverse verzekeraars, waar niet alleen jij maar je hele gezin voordeel van heeft? E n niet te vergeten het uitruilen van reiskosten,  kortingen bij Euromaster en de SuperTank enzovoort.   

Wil jij ook ambassadeur worden van de Bakker Logistiek Groep? En ben je enthousiast, klantgericht, en weet je van aanpakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! We zoeken zowel fulltime als parttime chauffeurs – al is het voor 1 of 2 dagen: alles is mogelijk!

Hebben we je interesse gewekt? Dan horen we graag van je. Solliciteer direct door een bericht met je CV te sturen naar solliciteren@bakker-logistiek.nl.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met de afdeling HR via 088-101 8006 of neem een kijkje op onze vacature pagina.

Flevo Truckerstour 2018

Flevo Truckerstour 2018

Flevotruckerstour 2018

 

Zo rond februari begint het te kriebelen, 27 april koningsdag. De organisatie zet dan de eerste berichten op Facebook en ook de eerste voorbereidingen gaan van start.

Al sinds ik bij Bakker werk betekent dat meedoen aan de Flevotruckerstour in Dronten. Een truckrun voor mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking. De rit begint en eindigt elk jaar in Dronten.

Nadat alles georganiseerd en geregeld is begint het aftellen. Op 26 april begint het met de trekkers wassen en klaar zetten. Dit jaar zijn er een aantal veranderingen door gevoerd o.a. in de route.  

Dan is het eindelijk zover 27 april 2018.

Om 06:30 hebben we bij Bakker afgesproken om naar Dronten te gaan. Bij Cultus Inn verzamelen alle vrachtauto's. Het is al snel een gezellige drukte. We krijgen een lunch pakket voor ons zelf en onze passagier. Voor ons ook mooi even de tijd om de auto's nog even te versieren.

Om 08:30 volgt er nog een briefing en dan kan het echt beginnen. Alle auto's hebben een nummer. De passagiers hebben ook allemaal een nummer gekregen en mogen dan opzoek naar de goede vrachtwagen.

Rond 09:00 uur zijn alle passagiers ingestapt en kunnen we beginnen. We rijden met z’n alle naar de Rede in Dronten waar het startsein word gegeven. We rijden eerst een stuk richting Zeewolde langs de mooie bloemenvelden. Bij Hans en Grietje stoppen we en krijgen iedereen een pannenkoeken. Dat is nog een leuke organisatie al die vrachtwagens daar op het parkeerterrein krijgen. Als iedereen zijn pannenkoeken op heeft is het weer tijd om te vertrekken. Op dat moment is ook omroep flevoland aanwezig om opnames te maken.

We rijden nu richting Biddinghuizen. Waar we een rondje door het dorp maken. Nadat we Biddinghuizen hebben verlaten gaan we richting Ketelhaven en onze 2 stop. Dit is bij Landsend. Tegen het verkeer in worden we naar het parkeerterrein geleid. Hier krijgen we nog wat drinken en is er een mogelijkheid voor een sanitaire stop.

Dan begint het laatste gedeelte van de tour. We rijden naar Swifterbant om daar nog een rondje te maken. Hier staan ook weer mensen langs de kant van de weg om te kijken en te zwaaien. Eenmaal terug in Dronten gaan we nog 1x over de Rede waar het nu een stuk drukker is dan vanmorgen. Bij Cultus Inn eindigt de rit. Het mooie is te zien dat je passagier een leuke dag gehad heeft. De ene kan er over vertellen en bij de andere zie je het aan de glimlach op zijn of haar gezicht. We gaan met z'n alle nog wat drinken en dan zit de dag er al weer op. Terug naar Zeewolde trailer aankoppelen en naar huis.

The largest parade of Trucks

The largest parade of Trucks

Bakker Logistiek heeft samen met Bakker Bedrijfswagens afgelopen zaterdag 9 september 2017 meegedaan aan the largest parade of trucks. Dit evenement was georganiseerd door de Femke foundation. Wij hebben met onze deelname een belangrijk doel voor kinderen met een vergeten ziekte gesteund.

Er was voor jong en oud van alles te beleven, waaronder een muziekoptreden van Henk Wijngaard, een springkussen, verschillende kraampjes en natuurlijk de recordpoging voor The largest parade of trucks om te bekijken.

Helaas is het record niet verbroken.

Namens de Bakker Groep bedanken wij iedereen die zijn of haar bijdrage aan dit mooie evenement heeft geleverd, want ondanks het slechte weer hebben zij toch een fantastische dag georganiseerd.

Bakker Logistiek kiest voor LED verlichting

Bakker Logistiek kiest voor LED verlichting

Momenteel wordt door de firma LED Lease de laatste hand gelegd aan een volledige nieuwe sensor gestuurde LED licht installatie voor de hallen en kantoren van de Handelsweg 26. Wij hebben gekozen voor een Licht als Dienst met de firma LED Lease, waarbij we gedurende 10 jaar een afgesproken hoeveelheid licht krijgen. LED Lease is verantwoordelijk voor het licht en onderhoud van de installatie. Je zou het een licht abonnement kunnen noemen.

Sensoren zorgen ervoor dat de verlichting alleen daar brandt waar ook daadwerkelijk gewerkt wordt. Als er in een gangpad/stelling pad geen beweging is, dan dimmen de lichten. Iedere lamp kan individueel worden aangestuurd. De gehele licht installatie is verbonden met het internet en wordt centraal aangestuurd. Wij hebben direct inzage in het energie verbruik.

In totaal zijn meer dan ..... 

 • tweeduizend TL armaturen vervangen door LED armaturen;
 • 6 km lichtlijn verdeeld over de hallen en kantoren van de Handelsweg;
 • sterk verbeterde licht situatie: meer licht betekent een veiliger werk omgeving en meer comfort voor onze collega’s;
 • twee keer zoveel licht en bijna 60% minder energieverbruik;
 • verwachte CO2 besparingen van 400 ton per jaar.