Nieuws

The largest parade of Trucks

The largest parade of Trucks

Bakker Logistiek heeft samen met Bakker Bedrijfswagens afgelopen zaterdag 9 september 2017 meegedaan aan the largest parade of trucks. Dit evenement was georganiseerd door de Femke foundation. Wij hebben met onze deelname een belangrijk doel voor kinderen met een vergeten ziekte gesteund.

Er was voor jong en oud van alles te beleven, waaronder een muziekoptreden van Henk Wijngaard, een springkussen, verschillende kraampjes en natuurlijk de recordpoging voor The largest parade of trucks om te bekijken.

Helaas is het record niet verbroken.

Namens de Bakker Groep bedanken wij iedereen die zijn of haar bijdrage aan dit mooie evenement heeft geleverd, want ondanks het slechte weer hebben zij toch een fantastische dag georganiseerd.

Bakker Logistiek kiest voor LED verlichting

Bakker Logistiek kiest voor LED verlichting

Momenteel wordt door de firma LED Lease de laatste hand gelegd aan een volledige nieuwe sensor gestuurde LED licht installatie voor de hallen en kantoren van de Handelsweg 26. Wij hebben gekozen voor een Licht als Dienst met de firma LED Lease, waarbij we gedurende 10 jaar een afgesproken hoeveelheid licht krijgen. LED Lease is verantwoordelijk voor het licht en onderhoud van de installatie. Je zou het een licht abonnement kunnen noemen.

Sensoren zorgen ervoor dat de verlichting alleen daar brandt waar ook daadwerkelijk gewerkt wordt. Als er in een gangpad/stelling pad geen beweging is, dan dimmen de lichten. Iedere lamp kan individueel worden aangestuurd. De gehele licht installatie is verbonden met het internet en wordt centraal aangestuurd. Wij hebben direct inzage in het energie verbruik.

In totaal zijn meer dan ..... 

  • tweeduizend TL armaturen vervangen door LED armaturen;
  • 6 km lichtlijn verdeeld over de hallen en kantoren van de Handelsweg;
  • sterk verbeterde licht situatie: meer licht betekent een veiliger werk omgeving en meer comfort voor onze collega’s;
  • twee keer zoveel licht en bijna 60% minder energieverbruik;
  • verwachte CO2 besparingen van 400 ton per jaar.